EUR

sl_SI
Country/Language
 • si
 • es
 • de
 • co.uk
 • fr
 • it
 • eu
 • se
Ship to United States
-47%
aquaclean sela geberit slovenija bide in wc v enem
Slike:
aquaclean sela geberit slovenija bide in wc v enem tooaleta aquaclean sela wc deska z bidejem monolith geberit sela aquaclean tooaleta sela dalinjski upravljalnik geberit aquaclean aqua clean wc deska z bidejem tooaleta sela aquaclean slovenija hrvatska geberit tooaleta sela wc deska z bidejem geberit slovenija tooaleta sela wc deska z bidejem geberit aquaclean kopalnica bidet sprayer geberit aquaclean sela aqua clean tuš wc bide geberit aquaclean sela viseča na monolith splakovalniku dimenzije mere geberit aquaclean sela
Waranty information
2 Leti Geberit garancije 3 leta Geberit Garancije po prijavi nakupa na: http://www.geberit.si/sl_si/target_groups/enduser/service_3/warranty_geberit_aquaclean/warranty_geberit_aquaclean_1.html
Garantirano najnižja cena
Garancija
Geberit
Servisno Članstvo

Cena: 2.400,00 EUR

Vaš prihranek: -1.150,00 EUR

Vaša cena: 1.250,00 EUR

Vključuje 22% DDV
Dobavni rok 7 dni
Čas dostave: 7 delovnih dni
Količinski popust:
Vključuje 22% DDV
Dobavni rok 7 dni

Geberit Aquaclean Sela - WC Školjka z funkcijo bideja

Lastnost

 • Vse v enem

Funkcije

 • Mehko zapiranje pokrova
 • Nastavljiv položaj šobe
 • Nastavljiva moč curka vode
 • Nastavljiva temperatura curka vode
 • UF - Duroplast pokrov
 • Zadnjično umivanje

Deli

 • Bojler za toplo vodo
 • Ena šoba
 • Keramična WC škojlka
 • Stensko držalo za ročko

Kratek opis

Geberit AquaClean združuje prijetno udobje, trajno kakovost in eleganten kopalniški dizajn. Odkrijte novo generacijo straniščnih školjk, ki z izjemno higieno vsak dan prispevajo k vašemu boljšemu počutju: curek tople vode vas nežno in prijetno umije. Geberit AquaClean je tako privlačna alternativa klasičnemu bideju. Za občutek svežine in čistoče. Preprosto ob pritisku na gumb.

Geberit AquaClean Sela, nova celovita rešitev za straniščno školjko, prepričuje s svojo preprostostjo, zaradi katere jo je mogoče diskretno vključiti v vsak dizajn kopalnice. Za zahtevne stranke, ki cenijo sodoben dizajn. Ob stenski straniščni školjki Geberit AquaClean Sela je zdaj na voljo tudi talna izvedba.


Nevidna tehnologija
Zahvaljujoč svojemu brezčasnemu dizajnu, skriti pritrditvi in elegantnemu, ploskemu pokrovu ohišja, Geberit AquaClean Sela ne izpostavlja dejstva, da je straniščna školjka s prho. Pametna tehnologija funkcionalnosti prhe ter električni in vodni priključek so diskretno vgrajeni v ohišje straniščne školjke.


Preprost dizajn
Geberit AquaClean Sela družino izdelkov dopolnjuje z stilsko oblikovanim modelom, ki ga je ustvaril arhitekt in oblikovalec Matteo Thun. S svojo jasno obliko in vgrajeno funkcionalnostjo prhe se zlije s praktično vsakim okoljem kopalnice. Je popolna celota sodobnih potreb po higieni, dizajnu in trajnosti.

Primerna za vse gradbene situacije
Geberit AquaClean Sela je na voljo v dveh izvedbah: stenski in talni. Talna izvedba je še posebej primerna za prenovljene kopalnice, če jo uporabljate skupaj s talnim odtokom, in je zato idealen par za sanitarni modul Geberit Monolith.Prijeten vodni curek
Kot oblak mehak vodni curek s temperaturo, ki je enaka telesni, vas s pritiskom na gumb očisti brez vsakega dotika. Geberit AquaClean je privlačna alternativa klasičnemu bideju.

Oscilirajoča prha
Enakomerno premikanje prhe naprej in nazaj zagotavlja posebej temeljito čiščenje.Ergonomično oblikovan sedež straniščne školjke
Udobno sedenje za vaše dobro počutje: Geberit AquaClean Sela ponuja sedež z ergonomično geometrijo in precej veliko odprtino v sedežu.

Napredna tehnologija za sedež in pokrov straniščne školjke
Kot vsi modeli Geberit AquaClean tudi ta deluje s funkcijo avtomatskega spuščanja (funkcija mehkega zapiranja in odpiranja), tj. s posebnimi blažilniki, ki tiho ublažijo sedež in pokrov straniščne školjke.Preprosta uporaba
Tipkovnica na desni strani straniščne školjke s prho je oblikovana tako, da lahko tipke uporabljate, ne da bi vam jih bilo treba gledati. Daljinsko upravljanje s petimi gumbi je intuitivno in preprosto. Prho zelo preprosto aktivirate, tako da pritisnete veliko, okroglo tipko, ki je dodatno poudarjena z obročem modrih LED-diod.


Funkcija zaznavanja uporabnika in varčevanja z energijo
Zahvaljujoč vgrajeni funkciji zaznavanja uporabnika se voda prične samodejno segrevati, ko se približate straniščni školjki. Povrhu tega pa vsi modeli Geberit AquaClean izpolnjujejo zahteve direktive o okoljsko primerni zasnovi (direktiva ErP) in, zahvaljujoč vgrajeni funkciji varčevanja z energijo, porabijo minimalno količino električne energije, tudi v stanju pripravljenosti.


Samodejno čiščenje šobe
Šoba prhe se pred in po vsakem prhanju samodejno spere s čisto vodo ter tako ohranja lastno čistočo.

Preprosto čiščenje straniščne školjke
Sedež in pokrov straniščne školjke lahko z rokama hitro snamete, ko ju želite očistiti. Obdelana keramična površina odbija umazanijo in tako omogoča izjemno preprosto čiščenje.

Glavne značilnosti artikla:

Bojler za segrevanje vode
Vsebuje vgrajen pretočni keramični grelec, kjer se voda v 1.3s segreje na 37.5°C. Tako varčuje z energijo in zavira nabiranje vodnega kamna.
Dalinjski upravljalnik
Nosilec daljinskega upravljalnika lahko prilepite na poljubno mesto, daljinec pa uporabljate brezžično.
Električna wc deska
WC deska je električna in jo je mogoče priklopiti v klasično vtičnico.
Ena šoba
Ena sama šoba, ki je namenjena tako sprednjemu (damskemu) čiščenju kot tudi standardnemu čiščenju analnega predela

Availability: In stock

Cena: 2.400,00 EUR

Vaš prihranek: -1.150,00 EUR

Vaša cena: 1.250,00 EUR

Vključuje 22% DDV
Dobavni rok 7 dni

Navodila, Brošure

Navodila za uporabo

View FileGeberit Aquaclean Sela Navodila za uporabo    Size: (589.81 KB)

Katalog

View FileGeberit Aquaclean Brošura    Size: (1.72 MB)

Navodila za Montažo

View FileGeberit Aquaclean Sela Navodila za inštalacijo    Size: (3.71 MB)

Specifikacije in tehnične podrobnosti

View FileGeberit Aquaclean Sela Specifikacije    Size: (233.75 KB)

Write Your Own Review

You're reviewing: Geberit Aquaclean Sela - WC Školjka z funkcijo bideja

Kakšno je vaše mnenje o izdelku? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Odziv uporabnikov:
Tehnična oprema:
Kvaliteta:
Cena:

Copyright©, JJ NALOŽBE d.o.o.   Skapinova ulica 23, 1000 Ljubljana,  Slovenia, Europe | Davčna: 56501641 ♦ Matična št.: 2294788000 ♦ TRR: SI56 0510 0801 3401 609